80.Yıl Aşağı Aktepe İlkokulu


Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 1.(2007)Öğretmenimiz Emine OBUZ Avrupa Birliği - Ulusal Ajans (UA) Comenius kapsamında bir proje hazırlamış, hazırladığı projesiyle Norveç´in ilköğretim düzeyindeki bir okuluyla proje konusunda ortaklık kurmuş ve bu kapsamda Norveç´e gitmiştir. 2.(2007)Öğretmenimiz Melda DİLBAZ "Karşıya Gör Ama Görünme" isimli projesiyle "Teşekkür" ödülü kazanmış, aynı zamanda projesi Mayıs 2007´de düzenlenen İzmir Eğitim ve Bilim Olimpiyatları Şenliği´nde sergilenmeye layık görülmüştür. 3.(2012)Öğretmenimiz Ahmet TÜRKSEVER başkanlığında 8/A Sınıfı öğrencilerimizden Saniye DERELİ ve Hilal SAYKILI tarafından yürütülen "Noktasayar" isimli proje İzmir Eğitim ve Bilim Olimpiyatları Şenliği´nde sergilenmeye layık görülmüştür

Saatler: 08:30 - 14:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0232 592 64 39

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://80yilaktepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Aktepe Mh. Hürriyet Cad. No 4 Beydağ İZMİR

Öğretmen :5
Öğrenci :80
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1035
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İzmir´e 142 km., Ödemiş´e 28 km., Kiraz´a 15 km., Nazilli´ye 38 km., Tire´ye 35 km. uzaklıktadır. Beydağ ilçe olmadan önce, Ödemiş´in bir bucağı idi. Beyköy mahallesi, Yeniyurt, Tabaklar, Erikli, Çomaklar köyleri, Beydağı (Mesogis, Aslandağı)nın gerdanlığı gibi dizilmiştir. İlçe merkezi beşibiryerde gibidir. Toplam 19 köyüne ve çevre bucaklara devamlı açık yollarla bağlıdır.

Adres - Aşağı Aktepe Mh. Hürriyet Cad. No 4 Beydağ İZMİR

Ulaşım İzmir´den otobüs ya da tren ile Ödemiş´e gelinir. Ödemiş´ten her yarım saatte bir kalkan Beydağ dolmuşları ile ilçemize ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık : 142 Km. İlçe Merkezine Uzaklık : 1 Km