Şafak Şakir TÜRKER - Okul Müdürü

1981´de Denizli´de doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Denizli´de tamamladı. Pamukkale Üniversite Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Artvin Zeytinlik İÖO ve İzmir-Bayındır-Çırpı Şehitler İÖO da Sınıf Öğretmeneliği yaptı. İzmir-Beydağ-Eğridere Örenler İÖO da Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni Olarak Çalıştı. Askerliğini Şanlıurfa da asker öğretmen olarak tamamladı. 2010 Yılında Beydağ 80.Yıl Aşağı Aktepe İÖO da göreve başladı. 2011 Şubat Ayında Beydağ Öğretmenevi Müdür Vekilliğine Görevlendirildi. 2014 yılında 80. Yıl Aşağı Aktepe İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 2019 Yılından beri okulumuzda Kadrolu Müdür olarak görev yapmaktadır. 2022 Aralık-2023 Temmuz arası Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Müzik ve Fotoğraf Sanatı ile ilgilenmektedir...

(505) 378 8026 Eposta